Ízelítők étlapunkról

  • All
  • Szarvasmarha
  • Desszertek
  • Előételek
  • Levesek
  • Kímélő ételek - Welness ajánlat
  • Olász tészták
  • Vadhús
  • Sertés
  • Szárnyas
  • Halak

Vaddisznó sült vörösborban párolt körtével, bordói mártással, hercegnő burgonyával

Kakukkfűvel ízesített szarvas szeletek vaslapon sütve, flambirozott aszalt gyümölcsökkel, egészben sült burgonyával

Vaslapon sütött lepényhal barackpálinkán futtatott aszalt gyümölcsökkel, flambírozva, párolt rizzsel

Szezámmagos bundában sült jércemell, burgonya pürével

Fűszeres vaddisznó sült fekete-szeder mártásban

Vajhal steak, citromos-fokhagymás spaghettivel

Baconnal tűzdelt párolt szarvas szeletek, vörösboros áfonyamártással, röstivel

Tatár beefsteak, pirítóssal

Szalagtészta jérce csíkokkal, aszalt paradicsommal, tejszínesen

Szűzérmék vaslapon sütve, magyaros burgonyával, lila-hagymával

Tintahalkarikák tejszínes rákraguban

Napi leves

Mozzarella bazsalikommal, paradicsommal körítve

Pontyderék rántva hasábburgonyával

Pisztráng roston vajban pirított mandula forgáccsal, és sült burgonyával

Kagyló krémleves, citrommal

Hortobágyi palacsinta szárnyas húsával töltve

Harcsafilé dióbundában, wok zöldséggel

Halpaprikás kapros-túrós galuskával

Fokhagymás pirított békacombok, hasábburgonyával

Fogasfilé szeletek zöld-spárga köteggel,hollandi mártással,hercegnő burgonyával

Fogasfilé szeletek rántva, burgonya pürével

Fogasfilé szeletek kapros-gombás rákraguval, és sült burgonyával

Csíkosra sütött lazacsteak, tejszínes gombamártással, petrezselyemben forgatott burgonyával

Békacombok rántva burgonya pürével

Balatoni süllő egészben sütve, vajas petrezselyemben forgatott burgonyával

Gyöngyöző húsleves gazdagon, lúdgégetésztával

Csípős bélszín csíkok vaslapon pirítva, lecsóval forgatva, steak burgonyával (240 gr.)

Chateaubriand, grillezett sonkás zöldbabbal (400 gr.)

Bélszín steak grillezett zöldségekkel, hercegnő burgonyával (240 gr.)

Rántott libamáj szeletek, burgonyapürével

Pulykamell filé zöld spárgával, sajttal rásütve, rózsabors mártással, krokettel

Mézes sörben pácolt pulykamell filé, sült ananásszal, röstivel

Libamáj szeletek roston, Tokaji mártással, hercegnő burgonyával

Libacomb ropogósra sütve, párolt lila-káposztával, steak burgonyával

Jércenyárs, cukkinivel baconnal, egészben sült burgonyával

Jércemell szeletek baconnal, sajtos tejföllel pirítva, vajas petrezselyemben forgatott burgonyával

Fűszeres jércemell csíkok, kerti zöldségekkel pirítva, párolt rizzsel

Dióval és reszelt almával töltött pulykamell filé rostlapon sütve rokfort mártással, egészben sült burgonyával

Csíkosra sütött jércemell, wok zöldséggel

Aszalt szilvával töltött pulykamell, diós-mandulás bundában rántva, vajas petrezselyemben forgatott burgonyával

Szalonnába göngyölt szűzérmék vaslapon pirítva, Rokfort mártással, wok zöldséggel

Sonkával és sajttal töltött sertéskaraj (Cordon Bleu) steak burgonyával

Sertéspaprikás gazda szája íze szerint, galuskával

Rántott sertéskaraj, hasábburgonyával

Fűszeres fokhagymás túróval töltött sertéskaraj, vaslapon pirítva, egészben sült burgonyával

Burgonya bundában sült szűzérmék, párolt rizzsel

Spaghetti SICILIANA

Spaghetti CARBONARA

Spaghetti BOLOGNESE

Vegetáriánus ízelítő (rántott karfiol, gomba, padlizsán; párolt kerti zöldségekkel, rizzsel)

Tonhalsaláta mozzarellával, lepényhallal

Majonézes jércesaláta pirított jércecsíkokkal (burgonya, alma, csemege uborka)

Cézár saláta, fűszeres csirkemell csíkokkal (jégsaláta, paradicsom, cézár öntet)

Túrógombóc tejfölösen

Somlói galuska fészek, vaníliafagylalttal

Eperfagylalttal töltött palacsinta, forró csokiban

Filézett balatoni harcsahalászlé csészében

Feta-sajttal és túróval töltött gombafejek, párolt rizzsel, majonézzel

Édes-morzsába forgatott rántott vanília fagylalt, ananász karikával, eperöntettel-étterem
Top