Email:calvados[kukac]calvados.hu
Calvados Étterem Siófok
Menu
Kezdőlap
Ízelítők étlapunkról
Asztalfoglalás
Ízelítők étlapunkról
Category
All
Szarvasmarha
Desszertek
Előételek
Levesek
Kímélő ételek - Welness ajánlat
Olász tészták
Vadhús
Sertés
Szárnyas
Halak
Vaddisznó sült vörösborban párolt körtével, bordói mártással, hercegnő burgonyával
Kakukkfűvel ízesített szarvas szeletek vaslapon sütve, flambirozott aszalt gyümölcsökkel, egészben sült burgonyával
Vaslapon sütött lepényhal barackpálinkán futtatott aszalt gyümölcsökkel, flambírozva, párolt rizzsel
Szezámmagos bundában sült jércemell, burgonya pürével
Fűszeres vaddisznó sült fekete-szeder mártásban
Vajhal steak, citromos-fokhagymás spaghettivel
Baconnal tűzdelt párolt szarvas szeletek, vörösboros áfonyamártással, röstivel
Tatár beefsteak, pirítóssal
Szalagtészta jérce csíkokkal, aszalt paradicsommal, tejszínesen
Szűzérmék vaslapon sütve, magyaros burgonyával, lila-hagymával
Tintahalkarikák tejszínes rákraguban
Napi leves
Mozzarella bazsalikommal, paradicsommal körítve
Pontyderék rántva hasábburgonyával
Pisztráng roston vajban pirított mandula forgáccsal, és sült burgonyával
Kagyló krémleves, citrommal
Hortobágyi palacsinta szárnyas húsával töltve
Harcsafilé dióbundában, wok zöldséggel
Halpaprikás kapros-túrós galuskával
Fokhagymás pirított békacombok, hasábburgonyával
Fogasfilé szeletek zöld-spárga köteggel,hollandi mártással,hercegnő burgonyával
Fogasfilé szeletek rántva, burgonya pürével
Fogasfilé szeletek kapros-gombás rákraguval, és sült burgonyával
Csíkosra sütött lazacsteak, tejszínes gombamártással, petrezselyemben forgatott burgonyával
Békacombok rántva burgonya pürével
Balatoni süllő egészben sütve, vajas petrezselyemben forgatott burgonyával
Gyöngyöző húsleves gazdagon, lúdgégetésztával
Csípős bélszín csíkok vaslapon pirítva, lecsóval forgatva, steak burgonyával (240 gr.)
Chateaubriand, grillezett sonkás zöldbabbal (400 gr.)
Bélszín steak grillezett zöldségekkel, hercegnő burgonyával (240 gr.)
Rántott libamáj szeletek, burgonyapürével
Pulykamell filé zöld spárgával, sajttal rásütve, rózsabors mártással, krokettel
Mézes sörben pácolt pulykamell filé, sült ananásszal, röstivel
Libamáj szeletek roston, Tokaji mártással, hercegnő burgonyával
Libacomb ropogósra sütve, párolt lila-káposztával, steak burgonyával
Jércenyárs, cukkinivel baconnal, egészben sült burgonyával
Jércemell szeletek baconnal, sajtos tejföllel pirítva, vajas petrezselyemben forgatott burgonyával
Fűszeres jércemell csíkok, kerti zöldségekkel pirítva, párolt rizzsel
Dióval és reszelt almával töltött pulykamell filé rostlapon sütve rokfort mártással, egészben sült burgonyával
Csíkosra sütött jércemell, wok zöldséggel
Aszalt szilvával töltött pulykamell, diós-mandulás bundában rántva, vajas petrezselyemben forgatott burgonyával
Szalonnába göngyölt szűzérmék vaslapon pirítva, Rokfort mártással, wok zöldséggel
Sonkával és sajttal töltött sertéskaraj (Cordon Bleu) steak burgonyával
Sertéspaprikás gazda szája íze szerint, galuskával
Rántott sertéskaraj, hasábburgonyával
Fűszeres fokhagymás túróval töltött sertéskaraj, vaslapon pirítva, egészben sült burgonyával
Burgonya bundában sült szűzérmék, párolt rizzsel
Spaghetti SICILIANA
Spaghetti CARBONARA
Spaghetti BOLOGNESE
Vegetáriánus ízelítő (rántott karfiol, gomba, padlizsán; párolt kerti zöldségekkel, rizzsel)
Tonhalsaláta mozzarellával, lepényhallal
Majonézes jércesaláta pirított jércecsíkokkal (burgonya, alma, csemege uborka)
Cézár saláta, fűszeres csirkemell csíkokkal (jégsaláta, paradicsom, cézár öntet)
Túrógombóc tejfölösen
Somlói galuska fészek, vaníliafagylalttal
Eperfagylalttal töltött palacsinta, forró csokiban
Filézett balatoni harcsahalászlé csészében
Feta-sajttal és túróval töltött gombafejek, párolt rizzsel, majonézzel
Édes-morzsába forgatott rántott vanília fagylalt, ananász karikával, eperöntettel-étterem
Top
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom